+389(02)3114-511

Доколку сакате да посетите некоја наша оперска или балетска претстава, да добиете дополнителни информации или распоред на претстави, Ве молиме контактирајте ги билетарите на МОБ.

 

Работно време: Од понеделник до сабота од 10.00 – 20.00 часот и недела  и празници од 10.00 – 20.00 часот, доколку е закажан настан/претстава на истиот ден.

 

Тел.: 02 3118 451 (Билетарница на МОБ)

e-mail: biletara@mob.com.mк

 

 

 

Нашите тековни настани