+389(02)3114-511

ЛА, ЛА, ЛА...! Балетска претстава 6.6.2019

Достапност: На лагер

MKD200.00

Билетот го подигате на билетарата на МОБ.

Јавете ни се доколку имате прашања во врска со продажбата на билетите.

Враќање на парите за купениот билет, може да се оствари единствено ако претставата/настанот е откажан. Со покажување на ID-кодот и потребните податоци. Во таков случај МОБ може на купувачот да му го замени билетот, за некоја друга претстава по иста цена и по избор на купувачот, или да се вратат пари во готовина во износ на вредноста на билетот под услов купувачот писмено да го потврди примањето на парите.

Опис за Настанот

Детали...

/

Additional Information

Additional Information

Изберете час за претставата 11 часoт

Коментар

Напишете ваш коментар

Напишете коментар: ЛА, ЛА, ЛА...! Балетска претстава 6.6.2019