+389(02)3114-511

“SIMPLY THE BEST” – ТРАДИЦИОНАЛЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ВАСИЛИЦА (13.01.2018)

Достапност: Out of stock

MKD800.00

Билетот го подигате на билетарата на МОБ.

Јавете ни се доколку имате прашања во врска со продажбата на билетите.

Враќање на парите за купениот билет, може да се оствари единствено ако претставата/настанот е откажан. Со покажување на ID-кодот и потребните податоци. Во таков случај МОБ може на купувачот да му го замени билетот, за некоја друга претстава по иста цена и по избор на купувачот, или да се вратат пари во готовина во износ на вредноста на билетот под услов купувачот писмено да го потврди примањето на парите.

Опис за Настанот

Детали...

/

Коментар

Напишете ваш коментар

Напишете коментар: “SIMPLY THE BEST” – ТРАДИЦИОНАЛЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ВАСИЛИЦА (13.01.2018)