+389(02)3114-511

Објава(и)

Поставете опаѓачки редослед.
по страница
 1. АУДИЦИЈА за манифестацијата „Мајски Оперски Вечери 2016 година“

  Македонската опера и балет објавува отворен повик за пријавување на кандидати за учество во аудиција за манифестацијата Мајски оперски вечери 2016 година...

  » Прочитај повеќе

 2. Преслушување за надворешни соработници за Оркестарот на Македонска Опера и Балет

  Македонската опера и балет објавува отворен повик за пријавување на кандидати за учество во преслушување за надворешни соработници за Оркестарот на МОБ...

  » Прочитај повеќе

 3. Аудиција за ансамблови (машки и женски) балетски играчи

  Македонската опера и балет објавува отворен повик за пријавување на кандидати за учество на аудиција за ансамблови машки и женски балетски играчи...

  » Прочитај повеќе

 4. АУДИЦИЈА за НОВИОТ ДЕТСКИ ХОР „ФАЛСЕТО“ при Македонската опера и балет

  За сите заинтересирани деца на возраст од 9 до 14 години, кои сакаат да бидат дел од музичките авантури на

  НОВИОТ ДЕТСКИ ХОР „ФАЛСЕТО“ при Македонската опера и балет...

  » Прочитај повеќе

 5. До: Факултетите за музичка уметност во Р. Македонија - АУДИЦИЈА за Гала оперски концерт „Млади оперски надежи – Коста Трпков“

            Во пресрет на традиционалниот Гала оперски концерт на млади оперски надежи “Коста Трпков“,Македонската опера и балет ги поканува високообразовните институции за музичка уметност... 

  » Прочитај повеќе

 6. Резултати од аудицијата за детскиот хор „ФАЛСЕТО“ при НУ МОБ - Скопје

  РЕЗУЛТАТИ од аудицијата одржана на 05.03.2016 во сала Империјал (МОБ)....

  » Прочитај повеќе

 7. Отворен повик за статисти во новата продукција на операта "Турандот".

  Македонската опера и балет објавува отворен повик за статисти во новата продукција на операта "Турандот". Заинтересираните кандидати треба да се пријават на audicii@mob.com.mk

  » Прочитај повеќе

 8. АУДИЦИЈА за операта „Севилскиот бербер“

  Македонската опера и балет објавува отворен повик за пријавување на кандидати за учество во аудиција за операта „Севилскиот бербер“. Аудицијата ќе се одржи на 20 април 2016 во 14 часот. Сите кандидати мора да бидат достапни за аудиција во закажаниот термин....

  » Прочитај повеќе

Објава(и)

Поставете опаѓачки редослед.
по страница